Participa

Participa

Convertir l’edifici Ressò de Sant  Muç en un espai d’activitats que serveixin per a dinamitzar Sant Muç, és una iniciativa dels veïns i veïnes i depèn exclusivament de l’esforç de veïns i veïnes com tu.
El projecte necessita la teva ajuda per a créixer.

Ioga
Hem aconseguit crear i consolidar el taller de Ioga amb dos dies a la setmana
Apuntar-me
Mindulness
Hem promogut el taller de Mindfulness, si no saps que és, aquí en tens un petit resum: Incrementem el nostre benestar i harmonia deixant anar les nostres preocupacions recurrents i reduint l’estrès amb tot els efectes de salut que aixó comporta.
Apuntar-me
Salsa
Un cop per setmana al Ressò de Sant Muç pots venir a aprendre, millorar i practicar salsa!
Apuntar-me
Festes i fires
Hem organitzat festes i fires diverses, la Festa de la primavera, Dinars populars, concerts, cinema i esprem celebrar.ne moltes més!
Col·laborar
Tallers per a millorar Sant Muç
Hem organitzat diversos tallers per a recollir les propostes de millores de Sant Muç i trobar maneres de fer viables aquestes propostes.
Col·laborar
Taller de bicicletes elèctriques
Hem creat 10 bicicletes elèctriques per a que veïns i veïnes de Sant Muç puguin gaudir d'una mobilitat sostenible sense que les accentuades pendents del nostre barri siguin un impediment.
Apuntar-me
Tallers
Hem fet tallers de tot tipus, Taller per a reduir la factura elèctrica, taller per convertir la teva bici en elèctrica, taller d'elaboració de ratafia de Sant Muç...
Col·laborar
Uneix-te al projecte
Ens reunim periòdicament i ens dividim en comissions de treballa per a poder tirar endavant el projecte de manera autogestionada pels veïns i veïnes de Sant Muç. T'apuntes a col·laborar?
Col·laborar
Previous
Next